Priser

Anlita oss på Galu Cleanservice för hemstädning i Sollentuna. Här är priserna på våra olika hemstädningabbonemang.

Våra husstädtjänster täcker varje kvadratmeter av ditt utrymme. Vi kan fräscha upp ditt badrum, stärka ditt kök och återställa ditt sovrum så att du har det vackra och rena hemmet du förtjänar. Vi går in i djupet för att befria ditt utrymme från damm och bakterier för att leverera ett hem som är obefläckat och hälsosamt. 

Hemstädning
Small

150kr/timme inkl. moms efter RUT-avdrag
kr 450
Månad
  • Smallpaketet passar fór dig som gärna tar hjälp med städning en gång ¡ månaden. Du kanske städar regelbundet själv men känner att du inte riktig hinner att ta badrummet ordentligt, inte orkar städa köket så noga eller helt enkelt tycker att hjálp en gáng i månaden känns som det rätta valet för dig.

Hemstädning Medium​

130kr/timme inkl. moms efter RUT-avdrag​
kr 780
Månad
  • Mediumpaketet är den vanligaste bland mina kunder och det ger en värdigt prisvärd städning som håller ditt hem i toppskick utan att det går så länge mellan städningtillfallerna. Du kan anpassa antalet timmar så att det passar dina krav och kan när som helst ändra ditt abonnemang till Small eller Large.

Hemstädning Large

120kr/timme inkl. moms efter RUT-avdrag​
kr 1560
Månad
  • Smallpaketet passar fór dig sotn gária tar hiap med stádnirig€n en g&Ig ¡ mfoiden- atrr kanske Twebe¡gs torg f stádar regelbrndá sjáfu men kánner att du inte dktigt hinner med att ta badrummet ordentligt, inte 19'l 86 Sdlentuna orkar stáda kóket sá noga eller helt enkelt §cker att hjálp en gáng i mánaden kánns som det rátta Telefon: 076 28 28 4O2 valet ftidig"