Om Oss

Galu Clean Service är så mycket mer än bara en hushållstjänst. Vi är ett företag som ägnar sig åt att ge våra kunder tillbaka den tid de förtjänar för att njuta av de saker de älskar. Vi lägger det lilla extra i din vardag och återställer balans i ditt liv genom att ta hand om ditt hem. Livet flyger förbi med ett ögonblick, så det är viktigt att stanna upp och njuta av det. Med Galu Clean Service kan du göra just det.

Våra husstädtjänster täcker varje kvadratmeter av ditt utrymme. Vi kan fräscha upp ditt badrum, stärka ditt kök och återställa ditt sovrum så att du har det vackra och rena hemmet du förtjänar. Vi går in i djupet för att befria ditt utrymme från damm och bakterier för att leverera ett hem som är obefläckat och hälsosamt. 

Du förväntar dig mycket,
så vi levererar mer

Vi vet att alla hus inte är desamma, så det finns ingen anledning  till att städtjänster borde vara desamma heller. På Galu Clean Service tar vi oss tid att lyssna och förstå dina behov. När du begär en gratis uppskattning kommer en av våra expertrepresentanter att arbeta med dig för att skapa ett anpassat rengöringsprogram som passar både din livsstil och din budget. Om du någonsin har några problem eller behöver ändra din tjänst är vår vänliga kontorspersonal bara ett telefonsamtal bort.

Det team du kan lita på

Vi på Galu Clean Service vet att våra teammedlemmar är vår största tillgång och vi erkänner kraften hos våra människor. Av den anledningen gör vi omfattande bakgrundskontroller och alla sökande screenas noggrant så att du kan ha sinnesfrid när du öppnar ditt hem för oss. Denna process säkerställer att de personer vi anställer, och de som du har i ditt hem, verkligen är hängivna för att ge dig ett bra jobb.

Träning är avgörande för oss, och ingen teammedlem kommer in i ditt hem utan den. Faktum är att varje ny anställd, trots bakgrund eller tidigare erfarenhet, måste delta i ett omfattande, veckolångt utbildningsprogram. Det är först efter det att programmet har slutförts att den nya teammedlemmen blir certifierad för rengöring.

0 +
Nöjda Kunder
0 +
Färdiga Projekt